Menyang kontèn

Banjar Asem, Seririt, Buleleng

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Banjar Asem
Désa
Banjar Asem kapernah ing Kabupatèn Buleleng
Banjar Asem
Banjar Asem
Banjar Asem kapernah ing Bali
Banjar Asem
Banjar Asem
Banjar Asem kapernah ing Indonesia
Banjar Asem
Banjar Asem
Koordhinat: 8°11′58″S 114°53′44″E / 8.19938°S 114.89551°E / -8.19938; 114.89551Koordhinat: 8°11′58″S 114°53′44″E / 8.19938°S 114.89551°E / -8.19938; 114.89551
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènBuleleng
KacamatanSeririt
Kodhe laladan
administrasi
51.08.02.2019

Banjar Asem iku désa ing Kacamatan Seririt, Kabupatèn Buleleng, Bali.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.

Cithakan:Seririt, Buleleng