Bangselok, Kutha Sumenep, Sumenep

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bangselok
Désa
Bangselok kapernah ing Kabupatèn Sumenep
Bangselok
Bangselok
Bangselok kapernah ing Jawa Wétan
Bangselok
Bangselok
Bangselok kapernah ing Indonésia
Bangselok
Bangselok
Koordhinat: 7°00′33″S 113°51′23″E / 7.00914°S 113.85636°E / -7.00914; 113.85636Koordhinat: 7°00′33″S 113°51′23″E / 7.00914°S 113.85636°E / -7.00914; 113.85636
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènSumenep
KacamatanKutha Sumenep

Bangselok iku désa ing Kacamatan Kutha Sumenep, Kabupatèn Sumenep, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)

Cithakan:Kutha Sumenep, Sumenep