Bangkal, Kutha Sumenep, Sumenep

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bangkal
Désa
Bangkal kapernah ing Kabupatèn Sumenep
Bangkal
Bangkal
Bangkal kapernah ing Jawa Wétan
Bangkal
Bangkal
Bangkal kapernah ing Indonésia
Bangkal
Bangkal
Koordhinat: 6°59′45″S 113°52′32″E / 6.99582°S 113.87556°E / -6.99582; 113.87556Koordhinat: 6°59′45″S 113°52′32″E / 6.99582°S 113.87556°E / -6.99582; 113.87556
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènSumenep
KacamatanKutha Sumenep

Bangkal iku désa ing Kacamatan Kutha Sumenep, Kabupatèn Sumenep, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)

Cithakan:Kutha Sumenep, Sumenep