Menyang kontèn

Bandang Dajah, Tanjung Bumi, Bangkalan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Bandang Dajah
Désa
Bandang Dajah kapernah ing Kabupatèn Bangkalan
Bandang Dajah
Bandang Dajah
Bandang Dajah kapernah ing Jawa Wétan
Bandang Dajah
Bandang Dajah
Bandang Dajah kapernah ing Indonesia
Bandang Dajah
Bandang Dajah
Koordhinat: 6°55′14″S 113°03′54″E / 6.92055°S 113.06507°E / -6.92055; 113.06507Koordhinat: 6°55′14″S 113°03′54″E / 6.92055°S 113.06507°E / -6.92055; 113.06507
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènBangkalan
KacamatanTanjung Bumi
Kodhe laladan
administrasi
35.26.09.2006

Bandang Dajah iku désa ing Kacamatan Tanjung Bumi, Kabupatèn Bangkalan, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.

Cithakan:Tanjung Bumi, Bangkalan