Banban, Pakong, Pamekasan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Banban
Désa
Banban kapernah ing Kabupatèn Pamekasan
Banban
Banban
Banban kapernah ing Jawa Wétan
Banban
Banban
Banban kapernah ing Indonésia
Banban
Banban
Koordhinat: 7°02′30″S 113°35′27″E / 7.04164°S 113.59079°E / -7.04164; 113.59079Koordhinat: 7°02′30″S 113°35′27″E / 7.04164°S 113.59079°E / -7.04164; 113.59079
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènPamekasan
KacamatanPakong
Kodhe laladan
administrasi
35.28.09.2006

Banban iku désa ing Kacamatan Pakong, Kabupatèn Pamekasan, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31. 

Cithakan:Pakong, Pamekasan