Menyang kontèn

Baktiseraga, Buleleng, Buleleng

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Baktiseraga
Désa
Baktiseraga kapernah ing Kabupatèn Buleleng
Baktiseraga
Baktiseraga
Baktiseraga kapernah ing Bali
Baktiseraga
Baktiseraga
Baktiseraga kapernah ing Indonesia
Baktiseraga
Baktiseraga
Koordhinat: 8°07′37″S 115°04′28″E / 8.12687°S 115.0745°E / -8.12687; 115.0745Koordhinat: 8°07′37″S 115°04′28″E / 8.12687°S 115.0745°E / -8.12687; 115.0745
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènBuleleng
KacamatanBuleleng
Kodhe laladan
administrasi
51.08.06.2005

Baktiseraga iku désa ing Kacamatan Buleleng, Kabupatèn Buleleng, Bali.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.

Cithakan:Buleleng, Buleleng