Baktiseraga, Buleleng, Buleleng

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Baktiseraga
Désa
Baktiseraga kapernah ing Kabupatèn Buleleng
Baktiseraga
Baktiseraga
Baktiseraga kapernah ing Bali
Baktiseraga
Baktiseraga
Baktiseraga kapernah ing Indonésia
Baktiseraga
Baktiseraga
Koordhinat: 8°07′37″S 115°04′28″E / 8.12687°S 115.0745°E / -8.12687; 115.0745Koordhinat: 8°07′37″S 115°04′28″E / 8.12687°S 115.0745°E / -8.12687; 115.0745
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènBuleleng
KacamatanBuleleng

Baktiseraga iku désa ing Kacamatan Buleleng, Kabupatèn Buleleng, Bali.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31. 

Cithakan:Buleleng, Buleleng