Menyang kontèn

Bahan yasan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Beton lan balungan waja sing kanggo yasa lantai.

Bahan yasan iku saben bahan sing kanggo tujuan konstruksi. Akèh bahan alami, kaya lempung, pasir, kayu lan watu, uga pang lan godhong wis dipigunakaké kanggo yasa yasan. Saliyané saka bahan alami, prodhuk gawéan akèh dipiginakaké, lan sawatara manèh kurang sintetik.