Bahan bangunan

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Beton lan balungan waja sing digunakaké kanggo mbangun lantai.

Bahan bangunan iku saben bahan sing digunakaké kanggo tujuan konstruksi. Akèh bahan alami, kaya lempung, pasir, kayu lan watu, uga pang lan godhong wis dipigunakaké kanggo mbangun bangunan. Saliyané saka bahan alami, prodhuk gawéyan akèh dipiginakaké, lan sawetara manèh kurang sintetik.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Bahan_bangunan&oldid=834000"