Bahan bangunan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Beton lan balungan waja sing kanggo yasa lantai.

Bahan yasan iku saben bahan sing kanggo tujuan konstruksi. Akèh bahan alami, kaya lempung, pasir, kayu lan watu, uga pang lan godhong wis dipigunakaké kanggo yasa yasan. Saliyané saka bahan alami, prodhuk gawéan akèh dipiginakaké, lan sawetara manèh kurang sintetik.