Bad Cat

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bad Cat
Bad Cat logo.jpg
Logo Bad Cat
Disutradarani
Diprodhuseri
  • Mehmet Kurtuluş
  • Vehbi Berksoy
Ditulis déning
AdhedhasarKötü Kedi Şerafettin
déning Bülent Üstün
Dibintangi
  • Uğur Yücel
  • Demet Evgar
  • Okan Yalabık
Dimusiki
  • Oğuz Kaplangı
  • Sabri Tuluğ Tırpan
  • Serkan Çeliköz
Dibesut déning
  • Aylin Tinel
  • Çiğdem Yersel
Perusahaan
prodhuksi
Dibabar déningOdin's Eye Entertainment[2]
Tanggal metu
Suwéné
86 menit
NagaraTurki
BasaTurki

Bad Cat ("Kötü Kedi Şerafettin") iku siji filem animasi komedi weton taun 2016 produksi Anima Istanbul[1] lan dirilis déning Odin's Eye Entertainment.[2]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. a b Ide, Wendy (2016-06-16). "'Bad Cat': Annecy Review" (ing basa Inggris). Screen Daily. Dibukak ing 2019-06-20.
  2. a b Frater, Patrick (2015-05-15). "CANNES: Turkey's 'Bad Cat' Is Good for Odin's Eye (EXCLUSIVE)" (ing basa Inggris). Variety. Dibukak ing 2019-06-20.
  3. "Kötü Kedi Şerafettin usta oyuncuları bir araya getirdi". ntv.com.tr. 2015-11-24. Dibukak ing 2019-06-20.
  4. González, Carlos H. (2017-01-29). "Bad Cat: Una película animada con sabor panameño". TVN Panamá. Dibukak ing 2019-06-20.
  5. Croce, Isabel (2017-11-23). "Divertida y un poco violenta". La Prensa. Dibukak ing 2019-06-20.
  6. Newbould, Chris (2018-08-12). "'Bad Cat' proves bad choice for families at UAE cinemas" (ing basa Inggris). The National. Dibukak ing 2019-06-20.
  7. "Trailer dobrado em português da animação turca "Gato Mau"". filmpt.com. 2018-08-16. Dibukak ing 2019-06-20.

Pranala njaba[besut | besut sumber]