Asem Jaran, Banyuates, Sampang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Asem Jaran
Désa
Asem Jaran kapernah ing Kabupatèn Sampang
Asem Jaran
Asem Jaran
Asem Jaran kapernah ing Jawa Wétan
Asem Jaran
Asem Jaran
Asem Jaran kapernah ing Indonésia
Asem Jaran
Asem Jaran
Koordhinat: 6°55′19″S 113°07′42″E / 6.92205°S 113.12834°E / -6.92205; 113.12834Koordhinat: 6°55′19″S 113°07′42″E / 6.92205°S 113.12834°E / -6.92205; 113.12834
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènSampang
KacamatanBanyuates

Asem Jaran iku désa ing Kacamatan Banyuates, Kabupatèn Sampang, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31. 

Cithakan:Banyuates, Sampang