Menyang kontèn

Arroz con pollo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Arroz con pollo
A plate of Arroz con pollo
AjanganLunch, dinner
Panggonan asalSpain and Puerto Rico
Tlatah utawa prajaIberian Peninsula, Latin America
Hawa ajanganHot
Woworan pokokRice, chicken, vegetables
VariasiLocrio de pollo, arroz con gandules, arroz con maiz
Buku masakan: Arroz con pollo  Médhia: Arroz con pollo

Arroz con pollo ( Spanyol kanggo beras karo pitik ) minangka salah sawijining olahan panganan tradisional Spanyol lan Amerika Latin, sing ana gandheng cenenge karo paella . Ing Republik Dominika kanthi gantian diarani locrio de pollo, lan ing Saint Martin diarani lokri utawa locreo. [1] [2] [3] [4] [5]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. Elisabeth Lambert Ortiz (9 September 1998). Cocina latinoamericana. EDAF. kc. 251. ISBN 978-84-414-0421-2. Dibukak ing 9 August 2011.
  2. Alice L. McLean (30 August 2006). Cooking in America, 1840–1945. Greenwood Publishing Group. kc. 139. ISBN 978-0-313-33574-7. Dibukak ing 8 August 2011.
  3. Robert M. Weir; Karen Hess (March 1998). The Carolina Rice Kitchen: The African Connection. Univ of South Carolina Press. kc. 39. ISBN 978-1-57003-208-0. Dibukak ing 8 August 2011.
  4. Kellie Jones; Amiri Baraka; Lisa Jones; Hettie Jones; Guthrie P. Ramsey (6 May 2011). EyeMinded: Living and Writing Contemporary Art. Duke University Press. kc. 285. ISBN 978-0-8223-4873-3. Dibukak ing 8 August 2011.
  5. D. H. Figueredo (16 July 2002). The complete idiot's guide to Latino history and culture. Penguin. kc. 250. ISBN 978-0-02-864360-1. Dibukak ing 8 August 2011.