Menyang kontèn

Arroz con gandules

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Arroz con guandules
AjanganDinner
Panggonan asalPuerto Rico
Tlatah utawa prajaGreater Antilles
Woworan pokokRice, pigeon peas, sofrito, annatto, and pork
Buku masakan: Arroz con guandules  Médhia: Arroz con guandules

Arroz con gandules minangka olahan arupa kombinasi sega, kacang polong, lan daging babi, dimasak ing pot sing padha karo sofrito . Iki minangka panganan nasional Puerto Rico bebarengan karo daging babi panggang. [1] [2] [3]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "Reporter's Notebook". York Daily Record. York, Pennsylvania. 15 December 2003. Dibukak ing 14 July 2020. In the tradition of her Puerto Rican background, she was making ... arroz con gandles, also known as pigeon peas and rice.
  2. Ramírez-Hendrix, Yined (27 July 2011). "El Gusto Boricua". El Nuevo Herald (ing basa Spanyol). Miami, Florida. Dibukak ing 14 July 2020. Una de las ofertas más buscadas se llama el plato boricua, que consiste de arroz con gandules, pernil y pastel"
  3. Carballo, Viviana (6 January 1999). "Sofrito, imprescindible para latinos". El Nuevo Herald (ing basa Spanyol). Miami, Florida. Dibukak ing 14 July 2020. Se puede decir que el arroz con gandules es el plato nacional de Puerto Rico.