Sofrito

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sofrito
Sofrito.jpg
Sofrito being prepared in Spain
Tlatah utawa prajaLatin American, Spanish, Italian and Portuguese
Woworan pokokGarlic, onion, peppers, and tomatoes
Buku masakan: Sofrito  Médhia: Sofrito

Sofrito ( Spanyol, diucapkan [soˈfɾito] ), sofregit ( Catalan ), soffritto ( Italia, palafalan jroning basa Italia: [sofˈfritto] ), utawa refogado ( Portugis, pronounced [χɨfuˈgadu] / [ʁefuˈɡadu]nced [χɨfuˈgadu] / [ʁefuˈɡadu] ) minangka dhasar kanggo masak Amerika Latin, Spanyol lan Portugis . Biasanirajanbu bahan aromatik sing dipotong cilik-cilik lan diresiki utawa diresiki ing minyak goreng .