Anuskha Sharma

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Anuskha Sharma

Anuskha Sharma inggih punika salah satunggalipun aktris saking India. Anushka Sharma ingkang gadhah dedeg "5'9 inggih punika pamain filem ing Bollywood India Rab Ne Bana Di Jodi ingkang wonten aktor Shahrukh Khan. Dipunsutradarai déning Aditya Chopra, ingkang naté dados sutradara filem misuwur kados Dilwale Dulhania Le Jayenge (1995) lan Mohabbatein (2000), filem punika dipunrilis ing tanggal 12 Dhésèmber 2008

Profil saking Anuskha Sharma[besut | besut sumber]

Profil aktris Anuskha Sharma inggih punika:

  1. Asma lair: Anuskha Sharma
  2. Asma populer: Anuskha
  3. Tanggal lair: 1 Mèi 1988
  4. Papan lair: Bangalore, Karnataka, India
  5. Dhuwuripun: 5’9’’
  6. Damelipun: Aktris
  7. Debut Film: Rab Ne Bana Di Jodi[1]
  8. Hobi: Menari, maca, akting

Karir Anuskha Sharma[besut | besut sumber]

Karir piyambakipun dipunwiwiti saking dados modhèl, lajengipun piyambak gabung kalih salah satunggalipun griya produksi ing India. Anuskha Sharma ingkang gadhah rupa ingkang ayu, ingkang main ing filem déning Yash Raj. Anuskha piyambak lair ing kulawarga tentara ing Bangalore. Gesangipun Anuskha inggih punika glamor, piyambakipun sekolah ing Sekolah Tentara lan ing sekolah seni Mount Carmel College, Bangalore. Panata Busana Wendell Rodricks, milih piyambakipun ingkang dados model ing pungkasan panunjukkan 2007 ing Fashion Week. Sapanunggalipun punika Anuskha dados model ing Whisper, Silk & Shine and Fiat Palio. Anuskha piyambak naté main filem ing filem Aditya Chopra ingkang gadhah asma Rab Ne Bana Di Jodi. Ing filem punika sapanunggalipun Anuskha wonten aktor Shahrukh Khan, Vinay Patak, lan Kajol Devgan[2]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. ^ selebonline.com(dipuntingali tanggal 3 September 2011)
  2. ^ nikadon.com(dipuntingali tanggal 3 September 2011)