Antonio Ruediger

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Antonio Rüdiger 2017

Antonio Ruediger iku juru main bal-balan profèsional sing lair ndhik Berlin Jerman tanggal 3 Maret 1993.[1] Pemain sing dhuwuré 190 cm iku saiki main ndhik A.S. Roma.[1] Piyambaké nyaman yèn main ndhik pérangan mburi. Piyambaké seneng karo cara mainé Jérôme Boateng lan kecerdikané Mats Hummels.[2] Piyambaké sinau akèh teka loro juru main iku.[2]

Rudiger nglakoni tetandhingan kapisané mbéla tim bal-balan Jerman Mèi 2014 lan nganti saiki piyambaké wis main ping enem kanggo mbéla tim sing dadi juwara Piala Dunia 2014 iku.[3] Piyambaké ngawali kariré ndhik tim Stuttgart lan sabanjuré dadi andalané tim iku.[3] Rudiger wis main ping 66 kanggo tim sing stadioné Mercedes-Benz Arena iku.[3]

Piyambaké wis mèlu latihan gawé main mbéla Jerman ndhik Piala Éropah sing dilangsungné ndhik Perancis nanging cidera nggawe piyambaké ora bisa main pas pagelaran kajuwaraan Éropah iku.[4]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b "Antonio Rudiger". www.asroma.com. Dijupuk 22 August 2016. 
  2. a b "Antonio Rudiger Roma Adalah Pilihan Terbaik". www.beritaroma.com. Dijupuk 22 August 2016. 
  3. a b c "Antonio Rudiger Resmi Berkostum Roma". www.beritasatu.com. Dijupuk 22 August 2016. 
  4. "Jerman Kehilangan Antonio Rudiger". www.fourfourtwo.com. Dijupuk 22 August 2016.