Ambender, Pegantenan, Pamekasan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Ambender
Désa
Ambender kapernah ing Kabupatèn Pamekasan
Ambender
Ambender
Ambender kapernah ing Jawa Wétan
Ambender
Ambender
Ambender kapernah ing Indonésia
Ambender
Ambender
Koordhinat: 7°01′29″S 113°29′02″E / 7.02478°S 113.48398°E / -7.02478; 113.48398Koordhinat: 7°01′29″S 113°29′02″E / 7.02478°S 113.48398°E / -7.02478; 113.48398
Nagara  Indonésia
Provinsi Jawa Wétan
Kabupatèn Pamekasan
Kacamatan Pegantenan

Ambender iku désa ing Kacamatan Pegantenan, Kabupatèn Pamekasan, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31. 

Cithakan:Pegantenan, Pamekasan