Alexander Graham Bell

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Alexander Graham Bell
Alexander Graham Bell.jpg
Alexander Graham Bell taun 1910
Lair3 Maret 1847
Edinburgh, Sekotlan, Karajan Manunggal Agung
Pati2 Agustus 1922(1922-08-02) (umur 75)
Beinn Bhreagh, Nova Scotia, Kanada
Jalaran patiPernicious anemia
WiyataUniversity of Edinburgh
University College London
PakaryanPenemu, Ilmuwan, Profesor (Boston University)
Kondhang ingPenemu telepon
BojoMabel Hubbard
(married 1877–1922)
Anak(4) Loro anak tilar donya ing mangsa cilik lan loro anak wadon.
Wong tuwaAlexander Melville Bell
Eliza Grace Symonds Bell
DulurGardiner Greene Hubbard (Mertua)
Gilbert Hovey Grosvenor (Keponakan)
Melville Bell Grosvenor (cicit)
Alexander Graham Bell (1847-1922)

Alexander Graham Bell (Edinburgh, Sekotlan, 3 Maret 1847 – Baddeck Nova Scotia, Kanada, 2 Agustus 1922) iku ngèlmuwan Sekotlan lan salah sijining priyayi sing nemu tilpun. Bell uga sing ngyasakaké firma télépon Bell Telephone Company.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Alexander Graham Bell Laboratory Notebook, 1875-1876". World Digital Library. 1875-1876. Dijupuk 2013-07-23.  Priksa gandra date ing: |date= (pitulung)

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Wikipedia
Artikel punika, artikel dhasar ingkang kedah dipundarbèni sadaya basa.