Alexander Graham Bell

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Alexander Graham Bell
Alexander Graham Bell.jpg
Alexander Graham Bell taun 1910
Lair 3 Maret 1847
Edinburgh, Skotlandia, Britania Raya
Pati 2 Agustus 1922(1922-08-02) (umur 75)
Beinn Bhreagh, Nova Scotia, Kanada
Jalaran pati Pernicious anemia
Wiyata University of Edinburgh
University College London
Pakaryan Penemu, Ilmuwan, Profesor (Boston University)
Kondhang awit Penemu telepon
Bojo Mabel Hubbard
(married 1877–1922)
Anak (4) Loro anak tilar donya ing mangsa cilik lan loro anak wadon.
Wong tuwa Alexander Melville Bell
Eliza Grace Symonds Bell
Dulur Gardiner Greene Hubbard (Mertua)
Gilbert Hovey Grosvenor (Keponakan)
Melville Bell Grosvenor (cicit)
Alexander Graham Bell (1847-1922)

Alexander Graham Bell (Edinburgh, Skotlandhia, 3 Maret 1847 – Baddeck Nova Scotia, Kanada, 2 Agustus 1922) iku ngèlmuwan Skotlandhia lan salah sijining priyayi sing nemokaké télépon. Bell uga sing ngyasakaké firma télépon Bell Telephone Company.[1]

Deleng uga[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. ^ "Alexander Graham Bell Laboratory Notebook, 1875-1876". World Digital Library. 1875-1876. Dijupuk 2013-07-23.  Priksa gandra date ing: |date= (pitulung)

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Wikipedia
Artikel punika, artikel dhasar ingkang kedah dipundarbèni sadaya basa.