Agus Indra Kurniawan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Agus Indra Kurniawan (lair ing Gresik, 27 Fèbruari 1982; umur 37 taun) iku juru main bal-balan asli Indonésia kang duwé kaprigelan dadi glandhang duwé nomer geger 11. Priyayi lanang iki duwé prawakan dedeg 175 cm lan bobot 68 kg.Panjenengané ing taun iki mbélani klub Persija Jakarta kang sadurungé nguati klub Petrokimia Putra Gresik. Pamain utawa jejulukan "Jepang" iki isih duwé katurunan Tionghoa. Pamain idolané ya iku Ronaldinho.

Karier[besut | besut sumber]

Klub[besut | besut sumber]

Tim nasional Indonésia[besut | besut sumber]

Prestasi[besut | besut sumber]

  • Juwara Piala Sultan Hasanal Bolkiah, Jawara Liga samangsa mbela Petrokimia Gresik (2002)
  • Runner up Copa Dji Sam Soe Indonésia sajeroning mbela Persija Jakarta, Runner up Liga sajeroning mbela Persija (2005)
  • Runner up Copa Dji Sam Soe Indonésia sajeroning bela Persija (2007)