After the Dark

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Masalah Lua: expandTemplate: template "judul miring" does not exist. After the Dark (sadèrèngipun ngagem sesirah The Philosophers) nggih punika filem cariyos seru psikologis fiksi sains ingkang dipundamel taun 2014. Filem ingkang ugi ngginaaken latar panggenan wonten Indonesia punika dipunarahaken déning John Huddles ingkang ngrangkep minangka panganggit skénario.[4][5] Punika filem kaping tiga Huddles ingkang dipun paragani déning Sophie Lowe, Rhys Wakefield, Bonnie Wright, James D'Arcy, Daryl Sabara, Freddie Stroma, Cinta Laura lan Katie Findlay.[6] After the Dark dipungiyaraken wonten adicara pasanggiri Neuchâtel International Fantastic Film Festival ing surya 7 Juli 2013.[1][7] Salejengipun kapirsanan wonten adicara Fantasy FilmFest ing surya 21 Agustus 2013.[8]

Ringkesan[besut | besut sumber]

Wonten ing satunggalipun sekolah internasional ing Jakarta, guru filsafat maringi tantangan dhumateng para murid ingkang cacahipun kalih dasa mahasiswa senior kagem milih, sok sintena tiyang sedasa ingkang ingkang umpetan sangandhapipun siti lan miwiti malih peradaban manungsa ing salebetipun kadadosan kiamat nuklir.

Juru paraga[besut | besut sumber]

Prodhuksi[besut | besut sumber]

Pandhamelan filem punika kawiwitan ing wulan Mei 2011 lan wonten adicara konferensi pers kagem filem punika, juru arah John Huddles ngendika bilih "multikulturalisme nggih punika tema utama wonten film niki, ingkang nyariyosaken babagan satunggalipun tantangan kagem miwiti malih spesies manusia salebetipun kadadosan peristiwa kiamat nuklir. Piyambakipun nambahaken déné salebetipun filem badhé wonten murid saking Turki, Iran, Australia, Afrika, Kanada, Amerika Serikat, lan London."

Pamundhutan gambar kawiwitan surya 25 Juni 2011 ing Indonesia udakara pitung peken wonten saperang papan panggènan ing Indonesia, kalebet Pulau Belitung, Sumatra, Gunung Bromo di Jawa Timur lan di Candi Prambanan ing tlatah Jawa Tengah, lan kapungkasan surya 18 Agustus 2011 ing Jakarta, Indonesia.[9][10][11][12]

Pangeduman[besut | besut sumber]

Ing wulan Februari 2013, trailer kapisan kagem filem punika kababar.[13] SCTV ugi mbabar poster resmi lan semboyan kagem filem punika ing surya 1 Juni 2013.[14]

Bebungah[besut | besut sumber]

Taun Bebungah Kategori Panampi Kasil
2013 Golden Trailer Awards Foreign Horror/Thriller Trailer Terbaik Nominasi[15]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "THE PHILOSOPHERS / MOVIES OF THE THIRD KIND". Dijupuk 27 June 2013. 
  2. "Poster Art Revealed for AFTER THE DARK, In Theaters This February". broadwayworld.com. Dijupuk December 17, 2013. 
  3. "Philosophers: The lesson of survival". Dijupuk 7 November 2013. 
  4. "‘The Philosophers’ Debuts Epic New Movie Trailer". Dijupuk 27 June 2013. 
  5. "FIRST look of The Philosophers (2013)". Dijupuk 27 June 2013. 
  6. "Bankside picks up Philosophers in time for Berlin". Dijupuk 27 June 2013. 
  7. "Dernière mise à jour:". Dijupuk 27 June 2013. 
  8. "THE PHILOSOPHERS". Dijupuk 13 September 2013. 
  9. "Hollywood filming in Jakarta". Dijupuk 27 June 2013. 
  10. "Hollywood film, The Philosophers Will Start Filming In Indonesia Tomorrow". Dijupuk 27 June 2013. 
  11. "Laura Love Star in Hollywood Film". Dijupuk 27 June 2013. 
  12. "Bonnie Wright - Harry Potter's ‘Girl Friend’ in Belitung Island". Dijupuk 27 June 2013. 
  13. "Hot Berlin Trailer: ‘The Philosophers’". Dijupuk 27 June 2013. 
  14. "HEADS UP: The Philosophers (2013)". Dijupuk 27 June 2013. 
  15. "The 14th Annual Golden Trailer Award Nominees". Dijupuk 2 August, 2013.  Priksa gandra date ing: |access-date= (pitulung)

Pranala njawi[besut | besut sumber]