Affandi

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Affandi Koesoema (lair ing CirebonJawa Kulon , 23 April 1907 – tilar donya ing ,YogyakartaJawa Tengah, 19 Mei 1990 kanthi umur83 taun) yaiku pelukis seni rupa kang misuwur dadi maestro seni lukis Indonésia.Affandi kagolong pelukis Indonésia kang misuwur ing donya international, kanthi gaya ekspresionis.Sakjroning taun 1950 wis bisa ngadakake pameran tunggal ing India, Inggris, Eropa, dan Amérika Sarékat. Affandi kagolong pelukis maestro kang wis ngawe kurang luwih rongewu lukisan .


Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Affandi ing Wikimedia Commons.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Affandi&oldid=829822"