Aeng Panas, Pragaan, Sumenep

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Aeng Panas
Désa
Aeng Panas kapernah ing Kabupatèn Sumenep
Aeng Panas
Aeng Panas
Aeng Panas kapernah ing Jawa Wétan
Aeng Panas
Aeng Panas
Aeng Panas kapernah ing Indonésia
Aeng Panas
Aeng Panas
Koordhinat: 7°05′46″S 113°41′06″E / 7.09599°S 113.68497°E / -7.09599; 113.68497Koordhinat: 7°05′46″S 113°41′06″E / 7.09599°S 113.68497°E / -7.09599; 113.68497
Nagara  Indonésia
Provinsi Jawa Wétan
Kabupatèn Sumenep
Kacamatan Pragaan
Kodhe laladan
administrasi
35.29.11.2013

Aeng Panas iku désa ing Kacamatan Pragaan, Kabupatèn Sumenep, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31. 

Cithakan:Pragaan, Sumenep