Abuki, Konawé

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Abuki, Konawe)
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Abuki
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiSulawesi Tenggara
KabupatènKonawe
Kode Kemendagri74.02.10 Edit the value on Wikidata
Désa/Kalurahan-

Kacamatan Abuki iku kacamatan ing Kabupatèn Konawe Propinsi Sulawesi Kidul-Wétan.


 

Kabupatèn Konawe, Sulawesi Tenggara

Lambang Kabupatèn Konawe

Kecamatan: Abuki | Asera | Bondoala Sampara | Lambuya | Lasolo | Latoma | Pondidaha | Sawa | Soropia | Tongauna | Uepai | Unaaha | Wawonii | Waworete | Wawotobi | Wonggeduku

Kabupatèn Konawe