Abuki, Konawé

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Abuki
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiSulawesi Tenggara
KabupatènKonawe
Désa/Kalurahan-

Kacamatan Abuki iku kacamatan ing Kabupatèn Konawe Propinsi Sulawesi Kidul-Wétan.


 

Kabupatèn Konawe, Sulawesi Tenggara

Lambang Kabupatèn Konawe

Kecamatan: Abuki | Asera | Bondoala Sampara | Lambuya | Lasolo | Latoma | Pondidaha | Sawa | Soropia | Tongauna | Uepai | Unaaha | Wawonii | Waworete | Wawotobi | Wonggeduku

Kabupatèn Konawe