Tongauna, Konawé

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Tongauna, Konawe)
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tongauna
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiSulawesi Kidul-Wétan
KabupatènKonawe
Pamaréntahan
 • Camat-
Kode Kemendagri74.02.15 Edit the value on Wikidata
Kapadhetan/km²

Tongauna iku kacamatan ing Kabupatèn Konawe Provinsi Sulawesi Kidul-Wétan.

 

Kabupatèn Konawe, Sulawesi Tenggara

Lambang Kabupatèn Konawe

Kecamatan: Abuki | Asera | Bondoala Sampara | Lambuya | Lasolo | Latoma | Pondidaha | Sawa | Soropia | Tongauna | Uepai | Unaaha | Wawonii | Waworete | Wawotobi | Wonggeduku

Kabupatèn Konawe