About Cherry

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
About Cherry
Gambar:Promotional poster for About Cherry.jpg
Disutradarani Stephen Elliott
Diprodhuseri
Ditulis déning
Dibintangi
Dimusiki Jeff Russo
Sinématografi Darren Genet
Dibabar déning IFC Films
Tanggal metu
  • Fèbruari 2012 (2012-02) (Berlin International Film Festival)
  • Sèptèmber 21, 2012 (2012-09-21)
  • (International) ((International))
[1]
Suwéné
102 minutes
Nagara United States
Basa Inggris
Kalarisan $3,003[2]

About Cherry nggih punika filem drama saking Amérikah Sarékat ingkang kadamel ing taun 2012. Filem punika dipunarahaken déning Stephen Elliott, daos pakaryan wiwitan minanga sutradhara. Piyambakipun ugi ingkang nyerat skénario kagem filem punika sesarengan Loreiei Lee. Juru damel kaayahi déning Gordon Bijelonic, Elizabeth Destro, Chris Kientz, lan Jordan Kessier. Wondéné juru paraga ingkang kadhapuk maragani filem punika antawisipun Ashley Hinshaw, James Franco, Heather Graham, lan Dev Patel. Pandamelan filem punika dipuncakaken wonten San Francisco.[3] About Cherry katepangaken kaping pisan nalika adicara Berlin International Film Festival 2012.[4][5][6]

Juru paraga[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

Pranala njawi[besut | besut sumber]