2 Mèi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka 2 Mei)

2 Mei punika, dinten ingkang kaping 122 utawi 123 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.


Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Tgl. 2 Mei dinten kelahirannipun Ki.Hadjardewantara Wonten Ngayugyokarto

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Tgl.2 mei dipun pèngeti minangka dinten pendhidhikan Nasional

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

1 Mei2 Mei3 Mei
Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=2_Mèi&oldid=1060224"