Universitas Bologna

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Universitas Bologna
Alma Mater Studiorum Università di Bologna
Seal of the University of Bologna.svg
Latin: Universitas Bononiensis

Motto Alma mater studiorum (Latin)
Diadegaké 1088
Rèktor Prof. Pier Ugo Calzolari
Mahasiswa 95,771 (2006)
Lokasi Bologna, Italia
Tim olahraga CUSB
Afiliasi Coimbra Group, Utrecht Network
Situs wèb www.unibo.it

Universitas Bologna (Italia: Alma Mater Studiorum Università di Bologna) yaiku sawijining universitas paling tua ana ing Eropah lan Italia. Universitas iki lokasine ana ing Bologna, Italia. Diadhekake ing taun [1088]]. Universitas ini andhuweni 13 museum.

Universitas ini uga andhuweni jumlah pelajar 95.771 mahasiswa ana ing taun 2006.

Fakultas[sunting | sunting sumber]

23 fakultas ing Universitas Bologna:

Pranala Njaba[sunting | sunting sumber]


Cithakan:EuropaeumItalia