Universitas Barcelona

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
University of Barcelona
Universitat de Barcelona
03-big.jpg
Motto Libertas perfundet omnia luce
Diadegaké November 3, 1450
Jinis Universitas publik
Rèktor Dídac Ramírez Sarrió
Dosèn 19
Staf 4,715
Mahasiswa 90,644
Lokasi Barcelona, Spanyol
Kampus 4
Situs wèb UB.edu

Universitas Barcelona (basa Katalan: Universitat de Barcelona; basa Spanyol: Universidad de Barcelona, kasingkat UB) yaiku sawijining universitas swasta ing Barcelona, Spanyol. Universitas ini diadhekake wiwit taun 1450 dening Alphonse kang Dermawan. Kaperang dadi 18 fakultas, lan ing taun ajaran 2004-2005 universitas iki andhuweni 63.771 mahasiswa.

Pranala Njaba[sunting | sunting sumber]