Sistem urin

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Sistem urin iku sistem organ sing mrodhuksi, nyimpen, lan ngilèaké urin. Sing kalebu sistem urin manungsa yaiku: ginjal cacahé loro, ureter cacahé loro, kandhung kemih, otot sphincter cacahé loro, lan uretra.


Sistem urin

Ginjel | Urètèr | Kandhung kemih | Uréthral sphincter | Urétra

Sistem organ menungsa - sunting

Sistem kardiovaskular | Sistem pandulu | Sistem pancernan | Sistem endokrin | Sistem kekebalan | Sistem indriya | Sistem integumen | Sistem limfatik | Sistem otot | Sistem saraf | Sistem réproduksi | Sistem ambegan | Sistem rangka | Sistem urin

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Sistem_urin&oldid=861240"