Kandhung kemih

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kandhung kemih

Kandhung kemih, ing anatomi kéwan nyusoni, iku organ badan sing nglumpukaké banyu uyuh sing diwetokaké déning ginjel sadurungé dibuwang. Banyu uyuh mlebu kandhung kemih liwat urètèr lan metu liwat urétra.


Sistem urin

Ginjel | Urètèr | Kandhung kemih | Uréthral sphincter | Urétra

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kandhung_kemih&oldid=816186"