Saptawara

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Saptawara iku jeneng sawijining peken utawa minggu sing dumadi saka 7 dina, jroning Kalèndher Jawa lan Bali.

Jeneng dina-dinane yakuwi: RadityaSomaAnggaraBudaWrespatiSukraSaniscara[1]/Tumpek[2]

Jeneng dina Saptawara ing Basa Indonesia: Minggu - Senin - Selasa - Rabu - Kamis - Jumat - Sabtu

Jeneng dina Saptawara ing basa Jawa: Ngaat - Senèn - Selasa - Rebo - Kemis - Jemuwah - Setu

Referensi[sunting | sunting sumber]

  1. ^ Jeneng ing Basa Bali
  2. ^ Jeneng ing Basa Jawa

Deleng uga[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Saptawara&oldid=822483"