Anggara

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Anggara iku jeneng liyane Slasa, dina sabubare Senen (Soma). Ing basa Jawa Kuna, sebutan Anggara dienggo ing penanggalan saptawara.

Tembung Anggara dijupuk seka sawijining paraga ing crita Babad Tanah Jawa kang nyritaake Prabu Watugunung. Raden Anggara iku putrane Watugunung karo Dewi Soma.

Deleng uga[sunting | sunting sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Anggara ing Wikimedia Commons.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Anggara&oldid=805083"