Kabupatèn Tolitoli

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
(Dipunpindhah saking Kabupatèn Toli-Toli)
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kabupatèn Tolitoli
120px
Lambang Tolitoli
Motto: "---"
PETA.jpg
Dina Dadi: ---
Ibukutha: kutha Tolitoli
Bupati: ---
Wakil Bupati: ---
Jembar
 - Total:

4.079.77 km²
Distrik
 - Cacahe:

10 kecamatan
Pedunung
 - Total:
  Kapadhetan:

+/- 202.948 jiwa
+/- --- jiwa/km²
Suku Bangsa: ---
Agama: Islam, Protestan, Katulik lan liyane
Basa: Basa Indonésia lan liyane
Petakabtolitoli.jpg

Kabupatèn Tolitoli iku salah siji kabupaten ing Provinsi Sulawesi Tengah Indonesia, kutha Tolitoli iku ibukutha kabupatene, kutha-kutha liyane : --- lan liya-yane. Jembar wilayah Kabupaten iki ± --- km² utawa --- hektar.

Geografis[sunting | sunting sumber]

0.350 – 1.200 Lintang lor lan 1200 – 122,090 Bujur wetan

Pemerentahan[sunting | sunting sumber]

Kabupatèn Tolitoli katata saking 9 kecamatan, --- desa/kelurahan. Kecamatan-kecamatan ing Kabupaten iki yaiku:

  1. Baolan
  2. Basidondo
  3. Dampal Kidul
  4. Dampal Lor
  5. Dondo
  6. Galang
  7. Lampasio
  8. Ogo Deide
  9. Tolitoli Lor

Mangga Kapurih Ugi Mriksani[sunting | sunting sumber]

Pranala Jaba[sunting | sunting sumber]