Kabupatèn Buol

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kabupaten Buol
Coat of arms of Buol Regency.png
Lambang Buol
Motto: "---"
Gambar:Lokasi Buol.jpg
Dina Dadi: ---
Ibukutha: kutha Buol
Bupati: ---
Wakil Bupati: ---
Jembar
 - Total:

--- km²
Distrik
 - Cacahe:

9 kecamatan
Pedhunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- --- jiwa
+/- --- jiwa/km²
Suku Bangsa: ---
Agama: Islam, Protestan, Katolik lan liyane
Basa: Basa Indonesia lan liyane

Pambuka[sunting | sunting sumber]

Kabupaten Buol iku salah siji kabupaten ing Provinsi Sulawesi Tengah, kutha Buol iku ibukutha kabupatene, kutha-kutha liyane : --- lan liya-yane. Jembar wilayah Kabupaten iki ± --- km² utawa --- hektar.

Geografis[sunting | sunting sumber]

--- Lintang kidul lan --- Bujur wetan

Pemerentahan[sunting | sunting sumber]

Kabupaten Buol ketata saking 9 kecamatan, --- desa/kelurahan. Kecamatan-kecamatan ing Kabupaten iki yaiku:

  1. Biau
  2. Bokat
  3. Bukal
  4. Bunobogu
  5. Gadung
  6. Lipunoto
  7. Momunu
  8. Paleleh
  9. Tiolan

Mangga Kapurih Ugi Mriksani[sunting | sunting sumber]

Pranala Jaba[sunting | sunting sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kabupatèn_Buol&oldid=811659"