Kutha Palu

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kutha Palu
120px
Lambang Kutha Palu
Motto: "---"
Gambar:Lokasi Kutha Palu.jpg
Dina Dadi: ---
Walikutha: ---
Wakil Walikutha: ---
Jembar
 - Total:

--- km²
Distrik
 - Cacahe:

4 kecamatan
Pedhunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- --- jiwa
+/- --- jiwa/km²
Suku Bangsa: ---
Agama: Islam, Protestan, Katolik lan liyane
Basa: Basa Indonesia lan liyane

Pambuka[sunting | sunting sumber]

Kutha Palu iku ibukutha provinsi Sulawesi Tengah. Jembar wilayah kutha iki ± --- km² utawa --- hektar.

Geografis[sunting | sunting sumber]

--- Lintang kidul lan --- Bujur wetan

Pamarentahan[sunting | sunting sumber]

Kutha Palu ketata saking 4 kecamatan, --- desa/kelurahan. Kecamatan-kecamatan ing kutha iki yaiku:

  1. Palu Kulon
  2. Palu Kidul
  3. Palu Wetan
  4. Palu Lor

Mangga Kapurih Ugi Mriksani[sunting | sunting sumber]

Pranala Jaba[sunting | sunting sumber]


Bali menyang: Sulawesi Tengah
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kutha_Palu&oldid=838526"