Kabupatèn Ogan Komering Ulu Kidul

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kabupatèn Ogan Komering Ulu Kidul
Lambang Ogan Komering Ulu Selatan
Lambang Ogan Komering Ulu Selatan
Motto: "---"
Lokasi Sumatera Selatan Kabupaten Ogan Komering Ulu Selatan
Dina Dadi: ---
Ibukutha: kutha Muaradua
Bupati: ---
Wakil Bupati: ---
Jembar
 - Total:

--- km²
Kecamatan
 - Cacahe:

10 kecamatan
Pedunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- ---
+/- --- jiwa/km²
Suku Bangsa: ---
Agama: Islam, Protestan, Katulik lan liyané
Basa: Basa Indonesia lan liyane

Pambuka[sunting | sunting sumber]

Kabupatèn Ogan Komering Ulu Kidul iku salah siji kabupatèn ing provinsi Sumatra Kidul, kutha Muaradua iku ibukutha kabupatèné, kutha-kutha liyané : --- lan liya-liyané. Jembar wilayah kabupatèn iki ± --- km² utawa --- hèktar. Kabupatèn iki sejatine kasil pemekaran saking kabupatèn Ogan Komering Ulu.

Geografis[sunting | sunting sumber]

--- Lintang kidul lan --- Bujur wétan

Pemerentahan[sunting | sunting sumber]

Kabupatèn Ogan Komering Ulu Kidul ketata jroning 10 kecamatan, --- desa/kelurahan. Kecamatan-kecamatan ing Kabupatèn iki yaiku:

  1. Banding Agung
  2. Buay Pemaca
  3. Buay Runjung
  4. Buay Sandang Aji
  5. Kisam Tinggi
  6. Mekakau Ilir
  7. Muaradua
  8. Muaradua Kisam
  9. Pulau Beringin
  10. Simpang

Mangga Kapurih Ugi Mriksani[sunting | sunting sumber]

Pranala Jaba[sunting | sunting sumber]

Bali menyang: Sumatra Kidul

 
Sumatra Kidul
Lambang Sumatra Kidul

Kabupatèn: Banyuasin | Empat Lawang | Lahat | Muara Enim | Musi Banyuasin | Musi Rawas | Ogan Ilir | Ogan Komering Ilir | Ogan Komering Ulu | Ogan Komering Ulu Wétan | Ogan Komering Ulu Kidul

Kota: Lubuklinggau | Palembang | Pagar Alam | Prabumulih

Delengen uga: Daftar kabupaten lan kutha ing Indonesia