Kabupatèn Ogan Komering Ulu

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kabupatèn Ogan Komering Ulu
Lambang Kabupatèn Ogan Komering Ulu
Lambang Kabupatèn Ogan Komering Ulu
Motto: "---"
Lokasi Sumatera Selatan Kabupaten Ogan Komering Ulu.svg
Dina Dadi: ---
Ibukutha: kutha Baturaja
Bupati: ---
Wakil Bupati: ---
Jembar
 - Total:

10.408 km²
Kecamatan
 - Cacahe:

9 kecamatan
Pedunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- ---
+/- --- jiwa/km²
Suku Bangsa: ---
Agama: Islam, Protestan, Katulik lan liyane
Basa: Basa Indonesia lan liyané

Pambuka[sunting | sunting sumber]

Kabupatèn Ogan Komering Ulu iku salah siji kabupatèn ing provinsi Sumatra Kidul, kutha Baturaja iku ibukutha kabupatèné, kutha-kutha liyané : --- lan liya-liyané. Jembar wilayah kabupatèn iki ± 10.408 km² utawa --- hèktar.

Geografis[sunting | sunting sumber]

--- Lintang kidul lan --- Bujur wétan

Pemerentahan[sunting | sunting sumber]

Kabupatèn Ogan Komering Ulu ketata saking 9 kecamatan, --- desa/kelurahan. Kecamatan-kecamatan ing kabupaten iki yaiku:

  1. Baturaja Kulon
  2. Baturaja Wetan
  3. Lengkiti
  4. Lubuk Batang
  5. Pengandonan
  6. Peninjauan
  7. Semidang Aji
  8. Sosoh Buay Rayap
  9. Ulu Ogan

Mangga Kapurih Ugi Mriksani[sunting | sunting sumber]

Pranala Jaba[sunting | sunting sumber]

 
Sumatra Kidul
Lambang Sumatra Kidul

Kabupatèn: Banyuasin | Empat Lawang | Lahat | Muara Enim | Musi Banyuasin | Musi Rawas | Ogan Ilir | Ogan Komering Ilir | Ogan Komering Ulu | Ogan Komering Ulu Wétan | Ogan Komering Ulu Kidul

Kota: Lubuklinggau | Palembang | Pagar Alam | Prabumulih

Delengen uga: Daftar kabupaten lan kutha ing Indonesia