Győr

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Győr
Lapangan Széchenyi
Győr is located in Hungary
Győr
Location of Győr
Coordinates: 47°41′03″N 17°38′06″E / 47.68403°N 17.63507°E / 47.68403; 17.63507
Negara Hongaria
County Győr-Moson-Sopron
Wewengkon
 • Total 174,61 km2 (6,742 sq mi)
Populasi (2005)
 • Total 127.594
 • Kapadhetan 730,71/km2 (189,250/sq mi)
Zona wektu CET (UTC+1)
 • Summer (DST) CEST (UTC+2)
Kodhe Pos 9000
Kodhe tilpun 96

Győr (IPA: [ˈɟøːr], Swara pocapan, dikenal kanthi jeneng alternatif) kuwi kutha wigati ing sisih lor=kulon Hongaria, ibukutha county Győr-Moson-Sopron county lan dumunung ing dalan utama Eropah Tengah, setengah dalan antara Budapest lan Wina. Kutha iki minangka kutha paling gedhé nomer enenm ing Hongaria lan minangka salah siji saka limang pusat regional utama.

Jeneng[sunting | sunting sumber]

Ing basa liya: Basa Kroasia: Jura, Đura, Vjura, Basa Jerman: Raab, Basa Slowak: Ráb, Basa Turki: Yanık kale, Basa Serbia: Ђур, Đur, utawa Јанок, Janok, Basa Rusia: Дьёр, Dyor. Delengen uga: Jeneng kutha ing Eropah ing manéka basa.

Galeri[sunting | sunting sumber]

Kutha kembar[sunting | sunting sumber]

Győr duwé kutha kembaran:

Delengen uga[sunting | sunting sumber]

Referensi[sunting | sunting sumber]

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Wikivoyage   Pirsani pandhuan wisata Győr ing Wikivoyage

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Győr&oldid=880057"