Kamentrian Pariwisata lan Ekonomi Kreatif Indonesia

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Kamentrian Pariwisata lan Ekonomi Kreatif Indonesia, dicekak Kemenparekraf, iku kamentrian ing Pamarentah Indonesia sing mbidangi urusan pariwisata lan ekonomi kreatif. Kemenparekraf dipimpin dening Mentri Pariwisata lan Ekonomi Kreatif (Menparekraf) sing wiwit tanggal 19 Oktober 2011 diwengku dening Mari Elka Pangestu.

Kantor Kemenparekraf ing Gedhung Sapta Pesona, Jakarta.

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]