Kamentrian Kehutanan Republik Indonésia

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Gambar:Dept.Kehutanan.svg
Logo Departemen Kehutanan

Kamentrian Kehutanan, dicekak Kemhut, iku kamentrian ing Pamaréntah Indonesia sing mbidhangi urusan kehutanan lan perkebunan. Kemhut dipimpin déning Mentri Kehutanan (Menhut) sing wiwit tanggal 21 Oktober 2004 diwengku déning M.S. Kaban, M.Si., lan wiwit 22 Oktober 2009 jroning Kabinèt Indonésia Bersatu II diwengku déning: Zulkifli Hasan.

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]