Alyssa Soebandono

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Alyssa Soebandono
Alyssa soebandono 098.jpg
Latar mburi
Lair 25 Desember 1991 (umur 22)
Flag of Indonesia.svg Jakarta, Indonesia
Padunungan Jakarta
Jinis Musik Pop
Perdamelan Aktris, pembawa acara, penyanyi
Instrumèn Vokal
Taun aktif 2000 - saiki
Parusahan rekaman
Wong tuwa J.P. Soebandono (bapak)
Angki W. Soebandono (ibu)

Alyssa Soebandono (lair ing Jakarta, Indonesia, 25 Desember 1991; umur 22 taun).[1] Alyssa Soebandono kang nduwèni jeneng pepak Anindya Alyssa Soebandono iku salah sijiné pemain sinetron kang asalé saka Indonésia.[1] Alyssa Soebandono biyasané diundang kanthi jeneng Icha.[1] Alyssa iku anak nomer loro saka sedulur kang cacahé telu.[1] Artis iki nduwèni kasenengan main piranti musik biola, nyanyi.[1] Saliyané iku, Alyssa Soebandono uga seneng maca lan olahraga renang.[1]

Karier[sunting | sunting sumber]

Alyssa dadi bintang sinetron.[2] Sinetron kang dibintangi Alyssa judhulé kayata Pengantin Remaja, Upik Abu dan Laura, Alisa lan Kejora dan Bintang, Ada Apa Denganmu, Bunga di Tepi Jalan, Bintang, lan liya-liyane.[2]

Alyssa tau digosipaké karo Pasha Ungu.[2] Iki amarga video mesra Pasha kang dadi vokalis grup band Ungu lan artis kang mirip Alyssa Soebandono nyebar ing internèt.[2] Vidéo iki suwéné rong menit. Ing vidéo iki ana adhegan Pasha ngambung Alyssa Soebandono lan semono uga Alyssa kang ngambung Pasha. [2]Ana uga adhegan leloroné lagi rangkulan.[2] Nalika iku Pasha lan Alyssa lagi ana ing rèstoran Jepang kang dumunung ing Jakarta Pusat. [2]Ananging Alyssa nerangaké yèn vidéo iku ora bener. [2]Pasha uga nerangaké yèn dhéwéké ora pacaran karo Alyssa.[2]

Pasha wiwit cerak karo Alyssa nalika leloroné lgi njupuk gambar vidéo klip Pasha kanthi single "Hampa Hatiku". [2]Ing vidéo iku, Icha nduwèni peran dadi pacaré Pasha. [2]Gosip iki sangsaya ndadi amarga Pasha kang nduwèni anak telu iki mènèhi kembangé marang Icha nalika peluncuran album Ungu, "Penguasa Hati", ing Balai Sarbini, Jakarta Selatan.[2]

Sinetron[sunting | sunting sumber]

Sinetron kang dibintangi Alyssa Soebandono.[1]

Filmografi[sunting | sunting sumber]

Film kang dibintangi Alyssa Soebandono.[1]

Diskografi[sunting | sunting sumber]

Lagu kang dinyanyèkaké Alyssa Soebandono.[1]

  • Cerita Cinta Kita (mini album 2010)

Cathetan suku[sunting | sunting sumber]

  1. ^ a b c d e f g h i (id)selebriti.kapanlagi.com(dipunundhuh tanggal 21 Juli 2011)
  2. ^ a b c d e f g h i j k l (id)showbiz.liputan6.com(dipunundhuh tanggal 21 Juli 2011)
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Alyssa_Soebandono&oldid=858965"