Pasha

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Muhammad Ali Pasha

Pasha utawa pascha, sacara resmi bashaw, (basa Turki: paşa[1]) iku sawijining pangkat utawa sesebutan bangsawan ing sistem pulitik jroning Kakaisaran Ottoman, umumé dianugerahaké marang gubernur, jendral lan para bangsawan. Minangka sesebutan kaurmatan, Pasha, kira-kira mèmper karo sesenutan Lord ing Inggris.

Rujukan[sunting | sunting sumber]

  1. ^ "pasha." Online Etymology Dictionary. 2001.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Pasha&oldid=829462"