Yuria Kizaki

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kizaki Yuria
Kizaki Yuria.jpg
Pratélan latar wuri
Jeneng lairKizaki Yuria
ParabanYuria
SakaJepang Aichi, Jepun
GénreJ-pop
PakaryanPenyanyi, Pelakon
Mangsa akarya2010–kini
LabèlAvex Trax
Sing magepokanSKE48

Yuria Kizaki
木﨑 ゆりあ
ParabanYuria (ゆりあ?)
Lair (1989-02-11) Fèbruari 11, 1989 (umur 30)
SakaPrefektur Aichi
GénreJ-pop
Sing magepokanSKE48 Tim S

Yuria Kizaki (木﨑 ゆりあ Kizaki Yuria?, lair ing Prefektur Aichi, 2 Novèmber 1989; umur 30 taun) inggih punika anggota grup idola Jepang SKE48 Tim S. piyambakipun inggih punika salah satunggaling tiyang anggota inti SKE48 ingkang asring kapilih dados anggota senbatsu sejak singel kaping tiga, "Gomen ne, Summer". Ing singel ke-26 AKB48, "Manatsu no Sounds Good!", piyambakipun ugi kapilih salah satunggaling tiyang anggota senbatsu.

Karier[besut | besut sumber]

Piyambakipun ndèrèk Audisi Anggota Angkatan Ketiga SKE48, lan dipuntampi ing tanggal 13 November 2009. Ing audhisi mau, namung 11 tiyang ingkang dipuntampi saking 2.396 tiyang pelamar.[1] Kizaki dipunangkat kanthi resmi dados anggota Tim S ing tanggal 23 Juni 2010.[2] Singel kaping tiga "Gomen ne, Summer" ingkang dipunrilis 7 Juli 2010 punika pengalaman kawiwitan dados anggota senbatsu (ing kapilih taksih berstatus siswi pelatihan). Ing wekdal punika , Anna Ishida (angkatan kaping kalih) ugi kanggé kawiwitan dipunpilih dados anggota senbatsu.[2] Singel ke-18 AKB48, "Beginner" ingkang dipunrilis 7 Juli 2010 punika pengalaman pertamanya berpartisipasi ing singel AKB48. Sami kaliyan Anna Ishida, piyambakipun dipunikatsertakakén ing tim Under Girls ingkang nyekar lagu sisih B "Boku no Value". Minangka anggota unit idola fiktif Puchi Tomato sami kaliyan Haruka Mano lan Reika Yamada, Yuria dados bintang tamu ing drama télévisi Asu no Hikari wo Tsukame 2. Seri drama punika dipuntayangakén ing jaringan nasional Fuji Television, 27–28 Juli 2011.[3] Piyambakipun kapilih dados anggota Selection 8 ingkang nyekar lagu sisih B "Hanabi wa Owaranai" ing singel "Pareo wa Emerald".[2]

Ing Pemilihan Umum ke-4 AKB48, namanipun wonten ing peringkat ke-31. asil mau ndamel kapilih minangka anggota Under Girls. Ing pemilihan sadèrèngipun (2011, miturut perhitungan sawatara, nanging naté ing urutan ke-31, nanging boten mlebet ing salebeting ingperhitungan akir.[2]

Diskografi[besut | besut sumber]

Sami kaliyan SKE48[besut | besut sumber]

Sami kaliyan AKB48[besut | besut sumber]

Pertunjukan teater[besut | besut sumber]

Team S 3rd Stage "Seifuku no Me"
  • "Ookami to Pride" (狼とプライド?)
    Pengganti untuk Sayuki Mori
  • "Mangekyou" (万華鏡?)

Penampilan[besut | besut sumber]

Acara varietas[besut | besut sumber]

Drama télévisi[besut | besut sumber]

Radio[besut | besut sumber]

Filmografi[besut | besut sumber]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. "SKE48". Nippon Crown. Dijupuk 2012-07-19. 
  2. a b c d "【31位】木崎ゆりあ“雪辱”おバカキャラも「絶対に忘れない」". Sponichi Annex. 2012-6-6. Dijupuk 2012-07-25.  Priksa gandra date ing: |date= (pitulung)
  3. "SKE48・木崎ゆりあら3人が全国ネットの連ドラに初出演". Oricon Style. 2011-7-13. Dijupuk 2012-07-25.  Priksa gandra date ing: |date= (pitulung)

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:SKE48