Xenopus andrei

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Andre's Clawed Frog
Klasifikasi ngèlmiah
Karajan: Animalia
Filum: Chordata
Klas: Amphibia
Ordho: Anura
Famili: Pipidae
Génus: Xenopus
Spésies: X. andrei
Jeneng binomial
Xenopus andrei
Loumont, 1983

Kodhok cakar Andre (Xenopus andrei) iku spesies kodhok sajeroning kulawargaPipidae. Kodhok iki urip ing Kamerun, Républik Afrika Tengah, Gabon, mbokmanawa uga ing Républik Kongo, lan Républik Dhémokratik Kongo, lan Guinea Equatorial. Habitat alamé ing alas-alas, kali rawa ing dhataran cendhèk subtropis utawa tropis .

Rujukan[besut | besut sumber]


Cithakan:Pipidae-stub