Wong Buli

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Wong Buli iku golongan ètnik sing dumunung ing laladan pasisir Pulo Halmahéra, Provinsi Maluku Lor, Indonésia. Cacah jiwané udakara wong 2.000. Bebrayan Buli ana sing ngrasuk agama Islam lan ana sing Kristen. Klapa lan tembako minangka tetuwuhan sing dadi dagangan èksporé bebrayan iki.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Hidayah, Zulyani (2015). Ensiklopedi Suku Bangsa di Indonesia. Jakarta: Yayasan Pustaka Obor Indonesia. p. 66. ISBN 978-979-461-929-2.