Wisa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Wisa utawa upas (venom, zootoksin) ya iku kabèh racun kang kaasilake lan kagunakake déning kewan kanggo ngreksa awake lan kanggo golek pangan. Kéwan kang nduweni wisa kayata saperangan spesies saka ula, kemangga, kalajengking, klabang lan tawon.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Wisa&oldid=1078119"