Wisa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Wisa utawa upas (venom, zootoksin) ya iku kabèh racun kang kaasilake lan kagunakake déning kewan kanggo ngreksa awake lan kanggo golek pangan. Kéwan kang nduweni wisa kaya ta saperangan spesies saka ula, kemangga, kalajengking, klabang lan tawon.