Wisa

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Wisa utawa upas (venom, zootoksin) ya iku kabeh racun kang kaasilake lan kagunakake déning kewan kanggo ngreksa awake lan kanggo golek pangan. Kewan kang nduweni wisa kayata saperangan spesies saka ula, kemangga, kalajengking, klabang lan tawon.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Wisa&oldid=988137"