Willy Caballero

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Willy Caballero
Willy Caballero 20180106.jpg
Caballero wektu main ing klub Chelsea ing 2018
Katerangan priangga
Jeneng dawa Wilfredo Daniel Caballero Lazcano[1]
Tanggal lair (1981-09-28) 28 Sèptèmber 1981 (umur 37)
Papan lair Santa Elena, Argentina
Dhuwur 1.86 m (6 ft 1 in)[2]
Posisi main Kiper
Katerangan klub
Tim saiki
Chelsea
Angka 1
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2001–2004 Boca Juniors 15 (0)
2004–2011 Elche 186 (0)
2006Arsenal Sarandí (loan) 13 (0)
2011–2014 Málaga 117 (0)
2014–2017 Manchester City 23 (0)
2017– Chelsea 1 (0)
Tim nasional
2001 Argentina U20 2 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 14:32, 20 January 2018 (UTC).


Wilfredo Daniel "Willy" Caballero Lazcano(lair 28 Sèptèmber 1981) ya iku juru main bal-balan profésional Argèntina sing main minangka kiper kanggo klub Liga Primér Chelsea F.C..

dhèwèké nelasaken kathah kariéripun wonten ing Spanyol, ya iku makili Elche lan Málaga lan saingan ing La Liga kanthi klub ingkang pungkasan. Ing mangsa panas 2014 dhèwèké mlebu Manchester City, dhèwèké mbantu menangaké Piala Liga 2016.

Karir klub[besut | besut sumber]

Karir wiwitan[besut | besut sumber]

Dhèwèké lair ing Santa Elena, Entre Ríos, Caballero miwiti kariré main karo Boca Juniors ing taun 2001, ing ngendi dhèwèké menangaké telung gelar utama ing taun 2003. Tanggal 14 Dhésèmber taun kasebut dhèwèké nyakseni - saka the bench - timé ngalahaké AC Milan 3-1 penalti, ing Piala Interkontinental 2003.[3] Caballero gabung karo Elche Spanyol ing taun 2004.[4]

Pranala njawi[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "Squads for 2016/17 Premier League confirmed". Premier League. 1 September 2016. Dijupuk 22 January 2018. 
  2. "Willy Caballero". Premier League. Dijupuk 22 January 2018. 
  3. "A 10 años del título Intercontinental de Boca ante Milan" [10 years from Boca's Intercontinental title against Milan]. La Voz del Interior (ing basa Spanyol). 14 December 2013. Dijupuk 22 January 2018. 
  4. "Padre antes que portero" [Father before goalkeeper] (ing basa Spanyol). Ivoox. 4 December 2017. Dijupuk 22 January 2018.