Málaga

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Peta lokasi Málaga

Málaga iku kutha paling gedhé kaloro ing Andalusia, Spanyol bagéan kidul lan dad kutha krajan propinsi Malaga. Padunungé ana 557.000 jiwa (2004).

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Málaga&oldid=1029224"