Málaga

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Peta lokasi Málaga

Málaga iku kutha gedhé dhéwé kaloro ing Andalusia, Spanyol pérangan kidul lan dad kutha krajan provinsi Malaga. Sing ndunungi ana 557.000 jiwa (2004).

Pranala njaba[besut | besut sumber]