Málaga

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Peta lokasi Málaga

Málaga iku kutha paling gedhé kaloro ing Andalusia, Spanyol bagéan kidul lan dad kutha krajan propinsi Malaga. Padunungé ana 557.000 jiwa (2004).

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Wikivoyage   Pirsani pandhuan wisata Málaga ing Wikivoyage

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Málaga&oldid=1029224"