Málaga

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Peta lokasi Málaga

Málaga iku kutha paling gedhé kaloro ing Andalusia, Spanyol bagéan kidul lan dad kutha krajan propinsi Malaga. Padunungé ana 557.000 jiwa (2004).

Pranala jaba[sunting | besut sumber]

Wikivoyage   Pirsani pandhuan wisata Málaga ing Wikivoyage

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Málaga&oldid=1029224"