Málaga

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Peta lokasi Málaga

Málaga iku kutha paling gedhé kaloro ing Andalusia, Spanyol pérangan kidul lan dad kutha krajan propinsi Malaga. Sing ndunungi ana 557.000 jiwa (2004).

Pranala njaba[besut | besut sumber]