Willem III

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
William III
Portrait of King Willem III of the Netherlands, Nicolaas Pieneman (1856).jpg
King William III of the Netherlands in coronation robes by Nicolaas Pieneman (1856)
Raja Walanda
Panjenengan 1849–1890
Leluhur William II
Panerus Wilhelmina
Grand Duke of Luxembourg
Panjenengan 1849–1890
Leluhur William II
Panerus Adolphe
Adipati Limburg
Panjenengan 1849–1866
Leluhur William II
Panerus Tidak ada (Duchy dihapuskan)
Astana Nieuwe Kerk, Delft
Garini Sophie dari Württemberg
Emma dari Waldeck dan Pyrmont
Putra Pangeran William
Pangeran Maurice
Alexander, Pangeran Oranye
Wilhelmina dari Walanda
Jeneng dawa
Willem Alexander Paul Frederik Lodewijk
Wangsa Keluarga Oranye-Nassau
Bapa William II dari Walanda
Ibu Anna Pavlovna dari Rusia

Willem III, Raja Walanda lan Adipati Agung Luksemburg (Willem Alexander Paul Frederik Lodewijk van Oranje-Nassau, dipunlairaken ing Brussels, Belgia, 17 Februari 1817 – surud ing Het Loo, 23 November 1890 kanthi umur 73 taun) ya iku Raja Walanda lan adipati agung saka Luksemburg (1849-1890). Ing 23 November 1890, seda lan marisake tahta marang putrine, Wilhelmina yang ketika itu baru berumur 10 tahun. thumb|200px|right|Willem III dari Walanda

Referensi[sunting | besut sumber]

  • Majalah Tempo edisi 29 November 2009

Pranala njaba[sunting | besut sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Willem III ing Wikimedia Commons.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Willem_III&oldid=1038552"