Wikipedia:Angkringan Tèhnis

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Bell telephone magazine (1922) (14569671019).jpg
Naivasha Biogas repairs (4426406287).jpg

Papan iki kanggo sapa baé takon lan ngrembug bab tèhnis kaya ta modhul lan cithakan, lan kanggo ngajokaké kaca pitulungan kang durung ana ing kéné. Ana déné kanggo rembugan bab tèhnis kang angèl banget, mangga sesambungan marang panata Wikipédia.

Kanggo palapuran tetuma (bug), pangowahan mandhala aran (namespaces), sarta panjalukan fitur sumangga menyang Pabrikator utawa léwat Panata kanthi nggawé konsénsus paguyuban ana ing kéné.

Twemoji 2615.svg Breezeicons-apps-48-lokalize.svg Emojione 2696.svg Breezeicons-categories-32-applications-development.svg Icons8 flat idea.svg Icons8 flat news.svg Breezeicons-apps-48-artikulate.svg Icons8 flat mind map.svg
Balik munggah


Ngowahi mandhala aran #1[besut sumber]

Sugeng énjing kanca-kanca. Adhédasar usulan saka kanca-kanca ing Grup WhatsApp lan Angkringan, aku duwé usulan kanggo ngerembug pira-pira mandhala aran (namespaces) sing dirasa durung trep tegesé. Pratélané ana ing ngisor iki:

Pangurus → Panata[besut sumber]

Tembung "Panata" aku temokné ana ing Robson, S. O. (Stuart O.), 1941-; Kurniasih, Yacinta. (2002). Javanese English dictionary. Hong Kong: Periplus Editions (HK). ISBN 0-7946-0000-X. OCLC 49556760.CS1 maint: multiple names: authors list (link) lan nduwéni pertalan langsung (direct translation) saka tembung administrator. Sedangkan tembung "Panata" yéku tembung rékan saka basa Indonésia Pengurus dadi menurutku kurang njawani. のここり 11 Mèi 2020 02.07 (UTC)

Panglumpuking swara[besut sumber]

Tembung wadi → Tembung sandi[besut sumber]

Usulan iki teka saka mas Sam Hidayat, piyambaké ngusulké pangowahan amarga tembung "wadi" nduwéni teges aib sing nduwéni konotasi negatif. Tembung sing luwih trep yéku "sandi" sing nduwéni teges rahasia (sumber: Robson, S. O. (Stuart O.), 1941-; Kurniasih, Yacinta. (2002). Javanese English dictionary. Hong Kong: Periplus Editions (HK). ISBN 0-7946-0000-X. OCLC 49556760.CS1 maint: multiple names: authors list (link))

Panglumpuking swara[besut sumber]

Komèntar liyané[besut sumber]
  •  Tanggepan: Iki isih akèh sing durung diganti. Contoné ning judul lan tab kaca naraguna, sidebar bagian piranti, preferensi, Kategori:Panganggo, lan liyané sing mesthi isih akèh sing durung kasebut. — Labdajiwa (rembugan) 25 Mèi 2020 16.51 (UTC)
Yèn kowé péngin mèlu mbesut lan nambahi aran-aran anyar ing ndhuwur, kowé bisa menyang https://translatewiki.net/w/i.php?title=Special:Translate&group=mediawiki&language=jv&filter=translated&action=translate. — Labdajiwa (rembugan) 26 Mèi 2020 03.16 (UTC)